We are the best.

(lånade från meygan)
Hejsan hoppsan! Hade en sån himla rolig kväll igår umgicks med nytt folk och blev senare återförenad med gammalt folk. Kunde inte haft en bättre första utgång, det var ett stort leende på mina läppar helatiden! Nu är det bara att gå på det ikväll igen, hoppas det blir lika kul! Hoppas vi ses där, puss puss. 

I love you babe.

Hej där det var inte igår! Senast jag skrev här fyllde min fina vän 18 år och igår efter så himla lång väntan gjorde jag det äntligen med. Hade en jätte bra dag med massa fina gratulationer, grät minst 3 gånger igår #crybaby är jag. Men had everkligen en jätte fin födelsedag, fick visa mitt leg med för första gången (sstolt chey). Annars brukar jagh umgås med kim i veckorna och mysa en massa. Första helgen vi inte ska umgås 24/7 på ett tag. För nu äre supa som gäller då jag äntligen får köpa i baren. FY FAN VAD UNDERBART. Snart ska jag färga håret, äta, fixa mig osv. Ha en bra helg, hoppas vi ses i dimman. Puss puss. 

Älskade vän

 
 
Du är en utav mina bästavänner, det finns ingen bättre än du. Jag hoppas att du får en grym dag och helg. Du förtjänar det älskling. Grattis igen, du är guld värd. Älskar dig <3