last time.

Ja jag lever, har haft det riktigt bra sen senaste med jobb, roadtrip till västervik och kolla speedway, kollat på teater i kalmar med familjen hammarström, umgåtts med natalie och bara haft det bra. Lägger ut lite bilder från senaste tiden. Puss.

stuped girl.

tänkte att det var dags att titta in här lite. har inte hänt så mycket sen sist, jobbat och lyckats bli lite sjuk men annars är det helt okej. varit riktigt trött och då jag jobbat hela denna vecka men i morgon är sista dagen för den här veckan sen tar jag lite ledigt fy vad skönt. ska till ullared, kolla på speedway, åka till kalmar i några dagar och bara vila upp mig tills jag ska jobba nästa vecka. men nu ska jag ta igen mig sen igår natt. ha det bra.

hejsan svejsan!

Tänkte titta in och berätta att jag åker iväg till kalmar över helgen med mina fina vänner jennie och natalie, och hitta på en massa roligt och bara ha det mysigt och skönt. har också börjat jobba och trivs så himla bra där. veckan har gått lite upp och ner men det är bättre nu och jag är bara så himla glad. ha det bättre än bäst, puss. bjuder på lite bilder från senaste tiden.