You're my love.

Hej! Har haft en stressig vecka med en massa skoj. Kommer däremot inte ihåg hälften så vi skippar denna vecka och börjar på en ny kula imorgon, slänga bort allt det gammla och börja om på nytt igen. Denna vecka går vi bara 3 dagar vilket är så himla skönt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Synd att jag har så mycket spanska att plugga bara. Men men, nu ska jag sova. Godnatt, pusshej.

I am falling for you.

Heej! Det jag gjort är alltså lyssnat på en massa partier prata i skolan, en del bra en del väldigt tråkiga och dåliga. Var också med och kollade på när dem testat balsmink på nattis. I lördags var det äntligen dags för bal och då gick jag runt och fotade nattis hela dagen, sen på kvällen kom mina fina vänner och grillade lite. Bra vecka men så jobbig samtidigt. Idag var också en sån där bra dag helt enkelt, trotts allt.Ska åka och träna om två timmar och tills dess kanske jag borde skriva klart spanskan?? Jaja, pusshej. 
 
 
 
 

Jag ljuger för att få dig att förstå, att vi är menade vi två.

Heej! Nu har jag äntligen lite tid över att skriva något. Åkte mest bil i helgen typ, varit i kalmar, myst, kollat på film och spelat mario cart. Sen har jag gått ut och gått med mina fina kompisar, gymmat på kgm, tränat i skolan och bara försökt få kroppen och hjärnan att hänga med allt som händer. Svårt att balansera allt, Verkligen! Nu ska jag skriva klart engelskan och kanske påbörja uppstatser som skulle varit inne för två månader sen. Ha det bra, puss.